Proforma

Volgen

Proforma nu live in Loket.nl
Vanaf nu kun je in Loket.nl ook de proforma omgeving gebruiken!
De proforma omgeving was 1 van de meest gevraagde functionaliteiten in Loket.nl. Niet alleen voor werkgevers, maar ook voor accountantskantoren.
Kijk gerust rond om te kijken hoe het allemaal werkt. Het is een kopie van de productieomgeving, dus er kan niet veel misgaan. 

 Je vindt deze omgeving onder Salarisverwerking - Proforma 

mceclip0.png

Zoals je hierboven ziet, heb je 5 opties:

Met loonresultaten, met loonvariabelen
Je krijgt een kopie zoals het bedrijf tot en met heden is verwerkt, dus inclusief alle loonruns en de variabele gegevens zoals deze nu bij de werknemers klaar staan.

Met loonresultaten, zonder loonvariabelen
Je krijgt een kopie zoals het bedrijf tot en met heden is verwerkt, maar dan exclusief de variabele gegevens van medewerkers.

Zonder loonresultaten, met loonvariabelen
Je krijgt een kopie van het bedrijf exclusief de loonruns zoals deze hebben plaatsgevonden, maar wel inclusief de variabele gegevens zoals deze nu klaar staan.

Zonder loonresultaten, zonder loonvariabelen
Je krijgt een kopie van het bedrijf exclusief de loonruns zoals deze hebben plaatsgevonden en exclusief de eventuele variabele gegevens die bij de werknemers reeds zijn ingevoerd.

Zonder dienstverbanden
Je krijgt een kopie van het bedrijf zonder werknemers erin.

Uitloggen
Zodra je proforma verlaat via Uitloggen in je gebruikersmenu rechtsboven, zullen alle resultaten uit de proforma-omgeving worden verwijderd. Sluit je af met het kruisje van de internetbrowser, dan zal Loket.nl de gehele dag de proforma-omgeving open houden. Let op! Collega’s kunnen dan niet in proforma bij de betreffende werkgever totdat de gebruiker op de juiste wijze proforma reset.

mceclip1.png

Een proforma maken voor een Concept werknemer?
Kies in de proforma omgeving op de Overzichtspagina voor Nieuwe werknemer en Selecteer daar je Concept werknemer.

Een proforma maken voor een individuele werknemer?
Dit doe je nog even in Loket.nl Classic. Selecteer het dienstverband in de 'echte' omgeving en navigeer dan naar Salarisverwerking - Proforma.  

Let op!
De proforma omgeving houdt geen rekening met de gegevens onder Excasso en de verlofmodule. 

  

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0