Werknemerniveau

Volgen

De werknemers zijn op werkgeverniveau te benaderen. Aan de linkerkant van je scherm tref je een zoekveld aan evenals een lijst-icoon, een werknemerfilter en de wizard nieuwe werknemer.

Raadplegen werknemer

Op werkgeverniveau tref je aan de linkerkant van je scherm het blok Dienstverband aan. Met behulp van het zoekveld of het icoontje  kun je de werknemers oproepen.

Toevoegen nieuwe werknemer

Voor het opvoeren van een nieuwe werknemer navigeer je naar de juiste werkgever.

Vervolgens is de werknemer op te voeren met behulp van de wizard nieuwe werknemer (1) of door middel van het importeren van een importsheet met één of meerdere werknemers (2).

1. Wizard nieuwe werknemer

Op werkgeverniveau tref je aan de linkerkant van je scherm, naast het woord Dienstverband het icoon  aan. Door hierop te klikken verschijnt de wizard nieuwe werknemer. Voor een verdere toelichting op deze wizard verwijzen wij je naar het artikel Vaste mutaties: Invoer werknemer stap 1 Wizard.

2. Import werknemers

In Loket.nl is een importmogelijkheid aanwezig om werknemers te uploaden.

Navigeer op werkgeverniveau naar Collectieve mutaties en klik vervolgens in het blok Importeren op Nieuwe werknemers. Er verschijnt een popupvenster waarmee het importbestand op de computer geselecteerd kan worden.

Voor alle voorwaarden omtrent dit importsheet kun je het artikel Import Werknemers raadplegen.