Werknemerniveau

Volgen

De werknemers zijn op werkgeverniveau te benaderen. Aan de linkerkant van je scherm tref je onder de werkgever de lijst met dienstverbanden waarbij de eerste werknemer direct wordt getoond.

1.jpg

Raadplegen werknemer

Zodra je een dienstverband hebt geselecteerd verschijnen onder de naam van het dienstverband de verschillende tabbladen.

1.jpg

 

Toevoegen nieuwe werknemer

Voor het opvoeren van een nieuwe werknemer navigeer je naar de juiste werkgever en open je de Overzicht pagina.

Vervolgens is de werknemer op te voeren met behulp van de wizard nieuwe werknemer (1) of door middel van het importeren van een importsheet met één of meerdere werknemers (2).

 1. Wizard nieuwe werknemer

Op werkgeverniveau tref je aan de linkerkant van je scherm, op de pagina Overzicht de button Nieuwe werknemer aan. Door hierop te klikken verschijnt de wizard nieuwe werknemer. Voor een verdere toelichting op deze wizard verwijzen wij je naar het artikel Vaste mutaties: Invoer werknemer stap 1 Wizard.

1.jpg

2. Import werknemers

In Loket Classic is een importmogelijkheid aanwezig om werknemers te uploaden.

Navigeer op werkgeverniveau naar Collectieve mutaties en klik vervolgens in het blok Importeren op Nieuwe werknemers. Er verschijnt een popupvenster waarmee het importbestand op de computer geselecteerd kan worden.

Voor alle voorwaarden omtrent dit importsheet kun je het artikel Import Werknemers raadplegen.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0