Proforma

Volgen

Loket Classic beschikt over een module Proforma (zie Salarisverwerking -> Algemeen -> Proforma)

 1.jpg

Je kunt op 5 manieren de proforma verkenner opstarten:

Met loonresultaten, met loonvariabelen
Je krijgt een kopie zoals het bedrijf tot en met heden is verwerkt, dus inclusief alle loonruns en de variabele gegevens zoals deze nu bij de werknemers klaar staan.

Met loonresultaten, zonder loonvariabelen
Je krijgt een kopie zoals het bedrijf tot en met heden is verwerkt, maar dan exclusief de variabele gegevens van medewerkers.

Zonder loonresultaten, met loonvariabelen
Je krijgt een kopie van het bedrijf exclusief de loonruns zoals deze hebben plaatsgevonden, maar wel inclusief de variabele gegevens zoals deze nu klaar staan.

Zonder loonresultaten, zonder loonvariabelen
Je krijgt een kopie van het bedrijf exclusief de loonruns zoals deze hebben plaatsgevonden en exclusief de eventuele variabele gegevens die bij de werknemers reeds zijn ingevoerd.

Zonder dienstverbanden
Je krijgt een kopie van het bedrijf zonder werknemers erin.

Zodra je voor één van deze opties kiest wordt er op dat moment een nieuw tabblad geopend binnen de browser waarmee je werkt en er wordt een kopie aangemaakt van de totale Loket.nl omgeving van de betreffende werkgever. Je kunt hierna naar eigen wens proformaberekeningen aanmaken zonder dat dit effect heeft op de echte omgeving. Dezelfde output als bij een normale salarisverwerking staat hierbij tot je beschikking. Zo kun je eenvoudig controleren wat het effect is van een collectieve (CAO) loonsverhoging voor de totale loonkosten.

Ben je klaar met de proefberekeningen?
Klik dan rechtsbovenin op het tandwieltje en kies voor Afmelden. Alle resultaten uit de proforma-omgeving worden dan verwijderd. Sluit je af met het kruisje van de internetbrowser dan zal Loket.nl de gehele dag de proforma-omgeving open houden. Let op! Eventuele collega’s kunnen dan niet in Proforma totdat je op de juiste wijze Proforma reset.

2.jpg

Het is ook mogelijk om een proforma omgeving slechts voor 1 werknemer aan te maken. Je start dan de Proforma vanuit die betreffende medewerker. 

3.JPG

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 3