Vaste mutaties: Invoer werknemer stap 3 Toegang verstrekken tot het Werknemerloket

Volgen

Voordat je een werknemer toegang kunt geven tot het Werknemerloket moet het e-mailadres (advies privé-mailadres) van de medewerker geregistreerd zijn. Wanneer de toegang wordt verstrekt, wordt er op dat moment een e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres met daarin de gebruikersnaam, het wachtwoord en URL van het Werknemerloket. Met deze gebruikersnaam en wachtwoord heeft de werknemer direct toegang tot het Werknemerloket en de app Werknemerloket.

Voor meer informatie omtrent het verstrekken van de toegang tot het Werknemerloket verwijzen wij je naar de sectie Toegang en inrichting onder de categorie Werknemerloket.