Update 15-07-2021

Volgen

Vanavond vindt er een update van Loket.nl plaats. Rond 21.30 uur is de applicatie korte tijd niet beschikbaar. Naast technische aanpassingen leveren we o.a. het volgende op:

 

Fout melding bij wijzigen gebruikersgegevens 

Als je de gegevens van een nieuwe WG- of AK-gebruiker ging wijzigen voordat de gebruiker de uitnodiging had geaccepteerd verscheen er een foutmelding (Fout opgetreden tijdens instellen Azure AD informatie)
Deze foutmelding zal in deze situatie niet meer verschijnen.

 

Component 497 INH.INKVAKUREN opgenomen in de loonkosten

De besturing van looncomponent 497 (inh.inkvakuren) is aangepast zodat deze vanaf periode 1-2021 wordt meegenomen als Kosten werkgever. (component 495).

 

IBAN controle aangepast

In bepaalde situaties gaf Loket ten onrechte een foutmelding bij het invoeren van een IBAN. We hebben deze controle aangepast zodat deze weer voldoet aan de criteria.

 

Journaalinrichting, volgorde verloningsperiode aangepast

De volgorde van getoonde Verloningsperiode voor “Verloningsperiode vanaf” en “Verloningsperiode t/m” is aangepast. De volgorde is o.b.v. verloningsjaar aflopend en binnen een verloningsjaar per periode aflopend.

 

Gebroken boekjaar Accountview

Het is vanaf nu ook mogelijk om met Accountview je journaalposten in te lezen in een afwijkend boekjaar (gebroken boekjaar)
Meer informatie over gebroken boekjaar Accountview lees je terug in het artikel Handleiding Journaalprofiel, hoofdstuk 5. (Klik hier)

 

Gewijzigde AWF premie 2021

Vanaf 1 augustus 2021 worden de AWf-premies verlaagd. De lage premie zal gewijzigd worden van 2,7% naar 0,34% en de hoge premie zal van 7,7% naar 5,34% gaan.
Per 1 augustus zullen de verlaagde premies worden toegepast. Voor de werkgevers die met 4-wekenverloning/weekverloning werken, zullen deze percentages vanaf 16 augustus gelden.
Herrekeningen die betrekking hebben op periodes voor 1 augustus/16 augustus, zullen met de oude premies berekend worden.

Voor meer informatie klik hier.

 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0