Werknemer uit dienst corrigeren

Volgen

Hiervoor ga je naar het tabblad start van de werknemer. Klik bovenaan, bij Dienstverband details, op de button Correctie datum uit dienst  Button_zwart_poppetje.PNG . Maak het veld Datum uit dienst leeg en kies bij Reden, Reden aangifte en Ziek uit dienst voor n.v.t.. Als je hierna klikt op opslaan, is de datum uit dienst verwijderd en is de werknemer weer actief in dienst.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met je contactpersoon van je accountants- of administratiekantoor.