Verwijderen van afdelingsmanager

Volgen

Wanneer je een afdelingsmanager weer een Werkgever-gebruiker wil maken, dan doe je dat door bij het Gebruikersoverzicht naar het kopje Afdelingsmanager te gaan (WG->gebruikers -> gebruikersoverzicht -> afdelingsmanager) en daar de afdelingsmanager te verwijderen via het vuilnisbakicoontje. De afdelingsmanager is dan weer een normale gebruiker. Dit geldt alleen wanneer de afdelingsmanager maar aan 1 bedrijf gekoppeld is. 

vuilnisafdeling.png

Is de afdelingsmanager echter gekoppeld aan meerdere bedrijven, dan kan dit niet. Bij het verwijderen van de afdelingsmanager, zul je dan deze foutmelding krijgen.

 

afdelfout.PNG

 

Gebruiker moet bij bedrijf A afdelingsmanager zijn en bij bedrijf B gewone gebruiker
Oplossing: De gehele gebruiker verwijderen en nieuwe inlog maken voor bedrijf A (inlog als afdelingsmanager) en een nieuwe inlog maken voor Bedrijf B (inlog als WG gebruiker)

Gebruiker moet bij alle gekoppelde bedrijven als afdelingsmanager verwijderd worden en als WG gebruiker kunnen inloggen.
Oplossing: De gehele gebruiker verwijderen en een nieuwe inlog maken. 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0