Verwijderen van een werkgevergebruiker

Volgen

Voor het verwijderen van een werkgevergebruiker, selecteer je de desbetreffende werkgevergebruiker in het Gebruikersoverzicht. Druk hier op het vuilnisbakicoontje om de gebruiker te verwijderen.

 

vuilnis.png

 

Het verwijderen van een werkgevergebruiker is alleen mogelijk als er geen openstaande signalen meer zijn voor deze gebruiker. Als er wel nog openstaande signalen zijn voor de desbetreffende werkgevergebruiker, krijg je onderstaande melding bij het verwijderen van deze gebruiker.

 

openstaande.png

Er zijn 2 manieren om dit op te lossen:

  1. De te verwijderen werkgevergebruiker handelt zelf de signalen af. Let hierbij op dat deze gebruiker het recht Beheer Signalen heeft (en dat product 290 signaleringen aanstaat), anders zijn de signalen niet zichtbaar. Mocht de gebruiker zelf niet meer in staat zijn om dit uit te voeren, dan kan de AK gebruiker besluiten om het wachtwoord van de werkgevergebruiker te resetten en zelf in te loggen en de signalen op gelezen te zetten; of
  2. Wijs de signalen toe aan een andere werkgevergebruiker. In het gebruikersoverzicht kun je bij Diversen kiezen voor wijzigen gebruiker bij signaal. Alle openstaande signalen worden dan toegewezen aan een andere werkgevergebruiker binnen deze werkgever. Deze manier is echter alleen mogelijk als er meerdere gebruikers zijn bij deze werkgever.

signaal.PNG

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1