Digitale aanlevering PLO PGGM Schilders

Volgen

Het is mogelijk om digitale aanleveringen t.b.v. PGGM Schilders aan te maken bij werkgevers die werken met vier weken verloning.

Voordat je de eerste keer een bestand gaat downloaden dien je ervoor te zorgen dat in Loket Classic de klantgroep 'Overige' wordt aangezet en bij het veld Klantgroepnummer het 9‑ cijferig  aansluitnummer wordt vastgelegd (in Loket Classic onder het tabblad  Administratie -> Algemene gegevens -> Externe partijen).

In Loket.nl vind je onder Werkgever -> Salarisverwerking -> PLO de mogelijkheid tot het aanmaken van een PLO  ten behoeve van PGGM Schilders.

Indien de inzender een andere organisatie is dan de werkgever (bijvoorbeeld accountants- of administratiekantoor) dan dienen de velden Afw.naam inzender en Afw. Aansluitnummer inzender ingevuld te worden. Als je hier niets invult, worden de cliëntgegevens uit Loket.nl overgenomen. Verder dien je aan te geven dat het een SAG (Schilders-, Afwerkings of Glaszet) betreft.

Nadat je op de button Verder hebt geklikt, verschijnt er een lijst met geselecteerde verloningen die in de aanlevering zullen worden meegenomen.

Alle loonruns die op deze periode betrekking hebben en nog niet eerder zijn aangeleverd zullen in de aanlevering worden meegenomen.

Indien je vervolgens op de button Download klikt, zal het betreffende bestand worden aangemaakt en kan je dit opslaan om vervolgens aan A & O Services aan te bieden.

Verwijderen PLO

Mocht je een reeds verzonden aanlevering opnieuw willen aanmaken (in overleg met PGGM Schilders) dan moet deze aanlevering eerst worden verwijderd. Zie onderstaande optie

Vervolgens krijg je de mogelijkheid om de aanlevering te verwijderen en kan de periode  opnieuw worden aangemaakt.

Je krijgt steeds de laatste aangemaakte aanlevering te zien. Deze aanleveringen dien je te  verwijderen totdat je de periode hebt verwijderd die opnieuw moeten worden aangemaakt.

Vervolgens kan de betreffende aanlevering, en alle latere aanleveringen, opnieuw worden aangemaakt en worden aangeleverd.

Overzicht Download PGGM Schilders

Om inzicht te krijgen van de loonruns die met de aanleveringen zijn meegenomen kun je in Loket.nl kiezen voor Salarisverwerking -> PLO -> Overzicht aanleveringen

 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0