Mededelingen toevoegen en/of afwikkelen

Volgen

Algemeen
In Loket.nl heb je de beschikking over mededelingen. Deze mededelingen worden vanuit de inrichtingskant van de werkgever gegenereerd. Dit kunnen mededelingen vanuit de CAO laag zijn om je te attenderen op wijzigingen in de betreffende CAO, maar dit kunnen ook eigen mededelingen vanaf loonmodel- of werkgeverniveau zijn.

 

Werkgeverniveau

In Loket Classic tref je op werkgeverniveau je aan de linkerkant van je scherm de openstaande en historische mededelingen aan.

Als er mededelingen aanwezig zijn dan herken je dit aan het rode rondje met daarin het aantal openstaande mededelingen. Om de mededelingen te raadplegen klik je op de tekst Mededelingen openstaand waarna een pop-upvenster verschijnt. Door in dit venster op de betreffende mededeling te klikken kun je de details van de mededeling bekijken. De mededelingen kun je afhandelen door deze aan te vinken en op gelezen te plaatsen met behulp van het envelopje.

Providerniveau

In Loket Classic kun je ook op providerniveau de mededelingen raadplegen en afwerken onder het tabblad Collectief.

 

Inrichten mededelingen

Naast de standaard mededelingen uit de CAO laag, heb je de beschikking over eigen mededelingen op werkgever- (tabblad ADM) en loonmodelniveau (tabblad LM):
Deze vind je in Loket Classic terug onder Adm/LM -> Algemeen -> Algemene gegevens -> Mededeling

De eigen mededelingen verschijnen op werkgeverniveau op dezelfde plek als de CAO mededelingen.
Je kunt hiermee dus aanvullende mededelingen verwerken zoals een bericht om op het juiste moment te attenderen op een eenmalige uitkering. 

Voorbeeld:

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0