Datum eerste verloning/loonaangifte

Volgen

Het kan gebeuren dat een administratie/ werkgever wordt opgebouwd waarin niets wordt gedefinieerd met betrekking tot de datum eerste Verloning/Loonaangifte (of als er een periode wordt opgevoerd welke achteraf foutief blijkt).

Wanneer er dan verloond wordt en aangifte wordt gedaan zal het systeem met periode 1 komen. Als de werkzaamheden van deze administratie pas bijvoorbeeld per 1/5/2017 aanvangen, is er dus een onwenselijke situatie ontstaan. Echter, de gebruiker kan dit zelf nu niet meer aanpassen omdat er reeds verloond is. 

Het wijzigen van de datum eerste Verloning/Loonaangifte door de gebruiker, kan dus alleen als er nog niet verloond is/of aangifte is gedaan. Is dit wel het geval dan zal de gebruiker een ticket bij de helpdesk moeten indienen, om de verloningen/aangiften welke 'in de weg' zitten te laten verwijderen. Wanneer onze afdeling applicatiebeheer de desbetreffende aangiften/verloningen heeft verwijderd, kan de gebruiker zelf de datum eerste Verloning/Loonaangifte naar wens aanpassen. Dit via Loket Classic - ADM - Algemene gegevens

1.jpg

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0