Update 06-12-2021

Volgen

Maandagavond 6 december 2021 vindt er een update van Loket.nl plaats. Rond 21.30 uur is de applicatie korte tijd niet beschikbaar. Naast technische aanpassingen leveren we o.a. het volgende op:

 

Voorbereidingen 2022

We zijn op een haar na klaar met de voorbereidingen op de verloningen voor 2022. We zullen op korte termijn de onderwerpen m.b.t. de jaarafsluiting 2021 met jullie delen.

 

Overstap SPH (Pensioenfonds Huisartsen) Achmea UPA  (HIDHA's)

Per 1 januari 2022 maakt SPH (Pensioenfonds Huisartsen) de overstap van PFZW UPA naar Achmea UPA (HIDHA's) Hiervoor zullen per 2022 aanpassingen in het betreffende fonds worden doorgevoerd zodat de juiste gegevens aan Achmea UPA worden verzonden.

 

PME (Metalektro)  gaat over op TKP UPA

Pensioenfonds PME (CAO Metalektro) gaat per 1-1-2022 over op het UPA pensioenaangiftebericht. 
Ook hiervoor zullen per 2022 aanpassingen in het betreffende fonds worden doorgevoerd zodat de juiste gegevens aan TKP UPA worden verzonden.

 

Diverse kalender aanpassingen (Ideeënportaal)

In Loket.nl kan bij het invoeren van een datum gebruik worden gemaakt van de kalender.
Bij 4 week verwerkingen kan het handig zijn om ook de weeknummers in de kalender terug te zien. Deze zijn hieraan toegevoegd.

mceclip0.png

Daarnaast verscheen de kalender niet volledig bij het vastleggen van een verwerkingsdatum voor het Sepa-betaalbestand voor loonheffingen. Ook dat is hierbij opgelost.

 

Negatieve uren mogelijk 

In Loket.nl was een controle opgevoerd waardoor component 27 (“Nabet. verlof (uren)”) niet meer negatief kon worden ingevoerd. De controles zijn hierop aangepast. Op dit moment is deze mutatie weer mogelijk op dienstverbandniveau. We zullen deze optie ook z.s.m. in de browser toestaan.

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0