Dienstverbanden filteren

Volgen

Een nieuw opgeleverde feature van Loket.nl is het filteren van dienstverbanden op actieve dienstverbanden/inactieve dienstverbanden of het filteren op afdeling.
Deze filtering wordt op dit moment toegepast op de browser variabele gegevens en de kalender. Uiteraard willen we deze filtering nog gaan uitbreiden op meer velden, maar met deze opties hebben we gehoor gegeven aan de meest gevraagde mogelijkheden. Bekijk hieronder hoe je eenvoudig de filtering kunt toepassen.

Is er een filter actief, dan staat dit uitgedrukt met een stip bij de Dienstverband knop.

Het fiilter wordt op gebruikersniveau onthouden. Dus de volgende keer dat er wordt ingelogd, is het gekozen filter nog steeds actief. Belangrijk is dus dat het filter op een makkelijke manier ook teruggezet kan worden. Dit kan op dezelfde plek waar deze is aangezet, dus via de Dienstverband knop.

Wanneer er een scherm actief is waar de filtering wordt toegepast, dan wordt de mceclip2.pngknop getoond. Door op de knop te drukken, kun je zien welke filtering er actief staat.
De mceclip3.pngbutton op het overzichtscherm is hierin uitzondering, dit is een kennisgeving met betrekking tot mutatieverzoeken.