Dienstverbanden filteren

Volgen

Filtering wordt op dit moment toegepast op de browser variabele gegevens, kalender en het takencentrum. Uiteraard willen we deze filtering nog gaan uitbreiden, maar met deze opties hebben we gehoor gegeven aan de meest gevraagde mogelijkheden. Bekijk hieronder hoe je eenvoudig de filtering kunt toepassen.

Is er een filter actief, dan staat dit uitgedrukt met een stip bij de Dienstverband knop. Het filter wordt op gebruikersniveau onthouden. Dus de volgende keer dat er wordt ingelogd, is het gekozen filter nog steeds actief. Belangrijk is dus dat het filter op een makkelijke manier ook teruggezet kan worden. Dit kan op dezelfde plek waar deze is aangezet, dus via de Dienstverband knop.
Het is hartstikke eenvoudig om te filteren op een administratie, mocht je verschillende administraties onder 1 werkgever voeren

Het is tevens mogelijk om te filteren op oproepkrachten, weer 1 van de voordelen van werken in Loket.nl. Eenvoudig de variabele gegevens vullen de werknemers met een oproepcontract, zonder dat werknemers met vaste uren ook getoond worden.