Dienstverbanden filteren

Volgen

In de lijst van de dienstverbanden, vind je ook de optie om te filteren. Het filter wordt gebruikt over de gehele applicatie, dus bijvoorbeeld ook in het takencentrum en de Browser Variabele gegevens. 
Is er een filter actief, dan staat dit uitgedrukt met een rode stip bij de Dienstverband knop. Het filter wordt op gebruikersniveau onthouden. Dus de volgende keer dat er wordt ingelogd, is het gekozen filter nog steeds actief. Belangrijk is dus dat het filter op een makkelijke manier ook teruggezet kan worden. Dit kan op dezelfde plek waar deze is aangezet, dus via de Dienstverband knop.

Wil je filteren op Type dienstverband? Dat is mogelijk binnen Loket.nl. Op die manier kun je je overzichten zuiver houden. Het is tevens mogelijk om te filteren op oproepkrachten. Eenvoudig de variabele gegevens vullen de werknemers met een oproepcontract, zonder dat werknemers met vaste uren ook getoond worden. 

Het jaarfilter zoals bekend in Loket.nl Classic, wordt niet meegenomen. De gebruiker zal eenmalig zijn filter opnieuw dienen in te stellen. 

 

 

0cd99de6d013b703dafd37b88fb36542.gif

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0