Update 11-2-2021

Volgen

Vanavond vindt er een update van Loket.nl plaats. Rond 21.30 uur is de applicatie korte tijd niet beschikbaar. Naast technische aanpassingen leveren we o.a. de volgende zaken op:

 

Naamswijziging categorie fiscaal

Elke looncomponent is standaard ingedeeld in een bepaalde categorie. In de categorie Fiscaal vallen enkel looncomponenten die te maken hebben met afdrachtsverminderingen. Om dit te verduidelijken hebben we de naam van de categorie aangepast in Afdrachtvermindering.

mceclip0.png

 

Verzamelloonstaat tijdsafhankelijk

Het opvragen van de verzamelloonstaat is aangepast waardoor het mogelijk is om deze gegevens ook over een gedeelte van het jaar op te vragen. Dit overzicht kan je mogelijk helpen bij de afwikkeling van je NOW-aanvragen.  Het is niet mogelijk om het tijdvak over het jaar heen te laten lopen. Dit heeft o.a. te maken met de soorten sociale verzekeringen welke nog wel eens wijzigen. Bij het opvragen kun je de periode kiezen waarover je de verzamelloonstaat opvraagt.

mceclip5.png

Vervolgens zal het overzicht worden getoond. In het overzicht wordt de geselecteerde periode ook aangegeven.

mceclip4.png

 

Overige aanpassingen verzamelloonstaat

Naast het tijdsafhankelijk maken van de verzamelloonstaat zijn ook de rubrieken aangepast zodat de gegevens aansluiten aan de huidige sociale wetten.
mceclip6.png

mceclip7.png

Rechten notities opgesplitst

Om ook in Loket3 Notities optimaal te kunnen ondersteunen zijn een aantal nieuwe rechten geïntroduceerd. Voor zowel Werkgever, Loonrun, Werknemer als Dienstverband zijn 2 rechten geïntroduceerd (raadplegen en beheren). Op basis van  de huidige inrichting heeft een conversie plaatsgevonden. 

mceclip8.png

 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0