Update 25-6-2020

Volgen

Vanavond vindt er een update van Loket.nl plaats.  We hebben o.a. de volgende issues opgeleverd:

Correctie pensioenaangifte AVH

In de update van 28-5-2020 hebben we de oplevering van de UPA pensioenaangifte aangekondigd voor AVH (Grth. in Aardappelen, Groenten en Fruit, Part. Kaaspakhuis en Grth. in Eieren). Helaas is geconstateerd dat er een fout in het bericht zit qua vulling van het Regelingloon en Premiegrondslag. Alle ingestuurde  berichten kunnen daardoor niet verwerkt worden door AGH. Met deze update hebben we dat hersteld. Alle berichten die al ingestuurd waren moeten opnieuw ingediend worden, dus deactiveren en opnieuw aanmaken. 
Voor een juiste vulling van het UPA bericht moet een werkgever of aan de cao Grth. in Aardappelen, Groente en Fruit of Part. Kaaspakhuis gekoppeld zijn, of de cao code voor de loonaangifte moet gevuld zijn (306, 605 of 1608). Excuses voor het ongemak.

 

Nieuwe bijtellingscategorie auto van de zaak

Voor auto's met een ingangsdatum vanaf 1-1-2020 die rijden op Waterstof is de bijtelling aangepast van 4% naar 8%. We hebben hiervoor een nieuwe bijtellingscategorie geïntroduceerd: Verlaagd tarief, 0 gram co2 (Waterstof kentekendatum 2020). Auto's met een ingangsdatum vanaf 1-1-2020 zullen dus (eventueel met terugwerkende kracht) gekoppeld moeten worden aan deze nieuwe categorie.

  

SEPA betalingen loonaangifte Bank of Tokyo

We hebben een kleine aanpassing gemaakt zodat het SEPA bestand van de loonaangifte ook door de Bank of Tokyo kan worden verwerkt.

 

 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0