Leaflet Koppelingen

Volgen

Om jouw werk een stuk simpeler te maken, is Loket.nl te koppelen aan meer dan 75 veelgebruikte bedrijfsapplicaties. Op de meest moderne manier koppel je Loket.nl bijvoorbeeld aan tijdregistratie- en planningssystemen, financiële software en rapportagetools. Ben je benieuwd hoe het koppelen van applicaties jouw werk simpeler kan maken en wat aandachtspunten zijn bij het keuzeproces? Download de leaflet