Leaflet Digitaal Dossier

Volgen

Wil je personeelsdossiers digitaal en veilig opslaan, documenten met een druk op de knop genereren en digitaal documenten ondertekenen? Ontdek alle voordelen van digitale personeelsdossiers in Loket.nl. Download de leaflet

Zoals in de leaflet staat, beschikken digitale dossiers in Loket.nl over automatische bewaar- en vernietigingstermijnen. De datum waarop een document vernietigd wordt, is afhankelijk van de uitdiensttredingsdatum van een werknemer én van de betreffende categorie waarin het document is geüpload. We kennen hierbij drie verjaringstermijnen: 2 jaar, 5 jaar en 7 jaar. Bekijk hier een overzicht van de verjaringstermijnen en documenten.

Daarnaast kun je veel tijd besparen door automatisch documenten genereren in Loket.nl. Dit doe je met behulp van templates. Een template is eigenlijk niets anders dan een Word document met daarin een standaardtekst inclusief verwijzingen. Wij noemen deze verwijzingen ook wel ‘placeholders’. Deze placeholders verwijzen naar specifieke velden in de database van Loket.nl. Denk maar eens aan een voornaam, achternaam, geboortedatum en het salaris. Al deze data wordt vervolgens automatisch voor je gevuld in het gegenereerde document. Dat scheelt je veel werk! De lijst met alle placeholders kun je hier downloaden.