Inrichting verlofmodule: Stap 3 Koppelen verlofregeling(en) aan werknemers

Volgen

Na het definiëren van de verlofregeling(en) is de volgende stap het koppelen van de medewerkers aan de juiste verlofregeling(en). Klik achter Gekoppelde werknemers op het icoon Wijzigen.

In het onderstaande pop-up scherm kun je medewerkers selecteren die aan deze verlofregeling gekoppeld moeten worden.

Werknemers kunnen ook individueel gekoppeld worden. Je kunt dit doen onder: Dienstverband selecteren -> Arbeidsvoorwaarden -> Regelingen -> Verlofregeling WN.

Ga naar de volgende stap --> Inrichting verlofmodule: Stap 4 Opbouwen verlofrechten