Eigen signaleringen

Volgen

Naast de standaard signaleringen kun je in Loket.nl ook eigen signalen vastleggen.

Om Eigen signalen in te voeren, selecteer je eerst de betreffende werknemer en ga je vervolgens naar HRM -> Eigen signalen. Het aantal eigen signalen is onbeperkt.

1.JPG


De eigen signaleringen worden opgenomen in de dagelijkse procedure van de standaard signalen. Het signaleringsmoment van de eigen signaleringen kan uiteraard ook zelf bepaald worden -> zie artikelen Inrichting signaleringen en Standaard signaleringen.

De signalering blijft actief totdat je deze op gelezen hebt gezet. Je kunt echter ook een vervaldatum in het eigen signaal invoeren. Het signaal zal dan automatisch vervallen. Tevens bestaat de mogelijkheid om bij het signaal op te geven of dit herhaald moet worden. Indien dit het geval is, kan vervolgens worden aangegeven wat de repeterende entiteit zal zijn (bijvoorbeeld herhalen over 12 maanden bij een mogelijke verhoging van een persoonlijke toeslag). Vervolgens kan het aantal keren dat het signaal moet worden herhaald, worden ingevoerd. Indien bij het aantal herhalingen 99 wordt ingevuld zal het signaal oneindig worden herhaald (t/m eventuele uitdiensttreding van werknemer).

Let op: Wanneer de werknemer uit dienst gaat, dient het eigen signaal verwijderd te worden. Deze stopt niet automatisch na het vullen van de uit dienst datum. 

1.JPG

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0