Raadplegen en afhandelen signaleringen

Volgen

Werkgeverniveau

Op werkgeverniveau tref je aan de linkerkant van je scherm de openstaande signalen aan. Deze signalen worden iedere dag automatisch om 24:00 uur gegenereerd door de signaleringsmodule. Zodra op Signalen geklikt wordt, zullen op het vervolgscherm de openstaande zaken worden weergeven. Er worden maximaal 15 signalen per pagina getoond die eenvoudig zowel individueel als collectief kunnen worden afgehandeld door het vakje voor het signaal af te vinken en op het envelopje te klikken.

Providerniveau

Ook op providerniveau kun je de signalen raadplegen en afhandelen.