Startpagina voor providers

Volgen

Wanneer je inlogt op Loket.nl kom je allereerst op de Startpagina voor Providers. Hieronder geven we een korte toelichting op de functionaliteiten. 
Liever een video? Scroll dan naar beneden!

Navigeren 

Aan de linkerkant is er de optie om de instellingen te aan te passen en werkgevers op te zoeken. Ook kun je snel zoeken via het vergrootglas bovenin. 
Onder Instellingen kun je de taal wijzigen, 2 factor authenticatie wijzigen en navigeren naar Loket.nl Classic. Ook vind je hier Uitleg, deze button leidt je naar de helpdesksectie 'Uitrol van het nieuwe Loket.nl'. We hanteren de namen Loket.nl en Loket.nl Classic, dus ook deze sectie zal binnenkort een nieuwe naam krijgen. 

Status Verloningsproces
Via de startpagina, navigeer je makelijk naar het overzicht dat je inzicht geeft in de status van jouw verloningen. Wil je hier meer over weten? Pak er dan gerust even dit artikel bij. 

Nieuwsfeed
De 'Nieuwsfeed' is de plek voor het nieuws waarvan we vinden dat dit de directe aandacht verdient. We tonen hier mededelingen en updates over de applicatie. Door op de titel te drukken, kom je automatisch op ons helpdeskportaal terecht. Er wordt dagelijks bekeken welke artikelen we het meest geschikt vinden om te tonen. Je ziet hier in ieder geval altijd de laatste CAO update en updates van Loket.nl terug.

Storingen
We hebben op de startpagina ook een plek gereserveerd om een actuele storing weer te geven. Door op de melding te drukken, kom je bij de melding zoals deze is gepubliceerd op helpdesk.loket.nl 

Terug naar Loket.nl classic?
Druk dan op de knop rechts onderin of via Instellingen

Toekomstige ontwikkelingen en suggesties
Volgend jaar willen we op de startpagina ook inzicht geven in het verloningsproces van de werkgevers. We zijn op dit moment hard aan het werk om dit vorm te geven en uiteindelijk toe te voegen aan deze pagina.
Heb je een idee of een suggestie om de startpagina in te richten, stuur dan het idee in via idee.loket.nl 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0