Volledige e-learning Basiscursus voor accountantskantoren

Volgen

Een nieuwe administrateur in dienst zonder Loket.nl kennis of een administrateur die meer wil weten van Loket.nl? Veel van jullie weten dat wij de Basiscursus zowel bij ons op locatie (buiten de COVID-19 periode) als online aanbieden. Hier wordt dan ook veel gebruik van gemaakt. Naast deze twee opties, bieden we vanaf 1 september 2020 de Basiscursus ook aan als volledige e-learning.Dit betekent dat een administrateur de volledige e-learning van de Basiscursus een week ter beschikking krijgt en kan uitvoeren wanneer het hem of haar uitkomt en in eigen tempo.

Daarnaast is het heel belangrijk dat er binnen je kantoor iemand is die eventuele vragen kan beantwoorden over Loket.nl wanneer de administrateur ergens tegenaan loopt tijdens het uitvoeren van de e-learning. 

Kortom: 

  • De volledige e-learning Basiscursus is geschikt voor administrateurs/nieuwe Loket.nl gebruikers die meer van de applicatie willen leren. 
  • Je hebt de e-learning een gehele week (van maandagmiddag t/m zondagavond 23:00 uur) tot je beschikking en kan hem in eigen tempo uitvoeren.
  • Er is iemand (of meerdere personen) binnen het accountants- of administratiekantoor die vragen kan beantwoorden wanneer de administrateur ergens tegenaan loopt in de e-learning. 

Hoe vraag je de e-learning aan? 

  • Stuur een mail naar cursus@loket.nl en geef hierin aan wie (voor- en achternaam, e-mailadres en accountantskantoor) toegang moet krijgen tot de e-learning. 
  • Doe dit zeker een week voorafgaand aan de week dat je toegang wil hebben tot de e-learning. 

Kosten en PE-punten

De volledige e-learning is geaccrediteerd door het NIRPA met 50 PE-punten. We brengen € 150,00 in rekening voor het gebruikmaken van de e-learning. 

Toch liever een cursus volgen met docent erbij? 

Als er intern geen mogelijkheid is om de administrateur te begeleiden en vragen te beantwoorden over Loket.nl tijdens de e-learning, hebben we natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze eendaagse klassikale of online variant van de Basiscursus. Daarbij is altijd één van onze Loket.nl experts aanwezig om de cursisten meer te leren over Loket.nl. Kijk hier voor het cursusaanbod (zowel klassikaal als online). 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0