Activeren rechten

Volgen

Door de juiste rechten te activeren kan de gebruiker de verschillende modules van Loket.nl raadplegen en/of muteren. Het activeren van rechten kan op verschillende manieren:

 

Providerniveau:

Teams: In Loket Classic op providerniveau worden rechten vastgelegd op teamniveau. Ga op providerniveau naar Teams en Gebruikers en leg hier naast de gebruikers en de werkgevers de juiste rechten vast. Alle gebruikers in het team hebben voor de betreffende werkgevers de vastgelegde rechten.

Gebruikers AK: Op providerniveau kunnen rechten worden vastgelegd op Gebruikers AK niveau. Ga op providerniveau naar Gebruikers AK en leg hier per gebruiker de juiste rechten vast. Let op, deze rechten overrulen altijd de teamrechten. Onze voorkeur gaat er naar uit om rechten vast te leggen op teamniveau.

 

Werkgeverniveau: 

In Loket Classic op werkgeverniveau worden rechten vastgelegd op Gebruikersniveau. Ga op werkgeverniveau naar Gebruikers en leg hier per gebruiker de juiste rechten vast.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van Autorisatiesets. Alles over deze functionaliteit is terug te lezen in het betreffende artikel.

    

 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0