E-assessment

Volgen

Krijg je een e-mail van een werkgever dat er interesse is in de e-assessments en hier gebruik van wil maken? Fijn! Stuur dan een e-mail naar helpdesk@loket.nl. Er moet namelijk eerst een overeenkomst getekend worden, voordat er gebruik gemaakt kan worden van deze functionaliteit. 


Is het product geactiveerd? Kijk dan in de bijlage van dit artikel voor de handleiding en een handig stappenplan.

E-assessments vormen een laagdrempelige oplossing voor mkb-ondernemers om op een effectieve manier medewerkers te selecteren. Geen strakke selectiecriteria aan de hand van een cv, maar kandidaten selecteren op basis van competenties en persoonlijkheden.

Eén of meer serieuze kandidaten voor een openstaande functie vullen online een e-assessment in. De werkgever krijgt vervolgens een interactief rapport met de resultaten. Aan de hand daarvan kan de werkgever beslissen of de competenties en persoonlijkheden aansluiten, en kan vervolgens een snel en goed besluit nemen over deze kandidaat.

Meer lezen?
E-assessment software · Loket.nl

Ontdekken hoe het werkt? Bekijk de onderstaande video:

 

Ben je benieuwd waarop de e-assessments zijn gebaseerd? Onderstaand kun je de documentatie selectie-instrumenten vinden. Hierin vind je de wetenschappelijk gevalideerde selectie-instrumenten.

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0