E-assessment

Volgen

Is het product E-assessment nog niet geactiveerd? Neem dan contact op met het accountants- of administratiekantoor waarmee je samenwerkt. 

Is het product wel geactiveerd? Dan ben je klaar om gebruik te gaan maken van e-assessments in Loket.nl. Kijk in de bijlage van dit artikel voor de handleiding en een handig stappenplan.

E-assessments vormen een laagdrempelige oplossing voor mkb-ondernemers om op een effectieve manier medewerkers te selecteren. Geen strakke selectiecriteria aan de hand van een cv, maar kandidaten selecteren op basis van competenties en persoonlijkheden.

Eén of meer serieuze kandidaten voor een openstaande functie vullen online een e-assessment in. De werkgever krijgt vervolgens een interactief rapport met de resultaten. Aan de hand daarvan kan de werkgever beslissen of de competenties en persoonlijkheden aansluiten, en kan vervolgens een snel en goed besluit nemen over deze kandidaat.

Meer lezen over E-assessments?
E-assessment software · Loket.nl

Ontdekken hoe het werkt? Bekijk de onderstaande video:

 

Ben je benieuwd waarop de E-assessments zijn gebaseerd? Onderstaand kun je de documentatie selectie-instrumenten vinden. Hierin vind je de wetenschappelijk gevalideerde selectie-instrumenten.

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0