Logo op loonstrook

Volgen

Om loonstrook te voorzien van een persoonlijk tintje, kun je nu zelf een logo* uploaden in Loket.nl en eenvoudig een eigen loonstrook aanbieden. Deze functionaliteit wordt zowel op providerniveau als administratieniveau geboden en is met het recht Applicatiebeheer provider te beheren.

(*bestandsformaten jpg, jpeg, bmp, png en gif).

Eigen loonstrook provider

Via Providerniveau -> Providergegevens -> Algemeen kun je onder het kopje Loonstrook een Loonstrook achtergrond instellen.

Kies je daar voor Eigen afbeelding, dan komt direct de optie om een logo te uploaden.

Met de -, 0 en + knop kun je het logo naar wens instellen door in of uit te zoomen of te herstellen. Via de download optie kun je direct een voorbeeld zien van de gepersonaliseerde loonstrook. Sla je de eigen afbeelding op, dan wordt dit de standaard loonstrook achtergrond voor alle werkgevers. De loonstrook met eigen afbeelding is altijd gebaseerd op het standaard sjabloon ( Zwart wit lijnen 2).