Engelse Loonstrook

Volgen

Loket biedt accountants/gebruikers de mogelijkheid om de loonstrook van een Engelstalig kader/sjabloon te voorzien. In dit kader zijn bijna alle Nederlandse loonbegrippen vertaald naar het Engels. Je vindt deze optie in Loket Classic middels het tabblad ADM-->Algemeen-->Algemene gegevens en dan helemaal onderaan in het blok genaamd Loonstrook kan je in het veld Achtergrond kiezen voor Engels Standaard.

schermafbeeldingengelseloonstrook.png

Bij het aanpassen van de loonstrook naar een Engelstalige achtergrond, worden een aantal benamingen niet meegenomen. Deze blijven in het Nederlands op de loonstrook staan. 

Dit zijn bijvoorbeeld:

-WIT (kleur tabel)

-Periode (type strook)

-MND (tijdvak)

-Uurloon

-Salaris

Om ook de componenten op de strook Engelstalig te krijgen, zal je zelf de vertalingen moeten maken. Met andere woorden: als je de omschrijving op component niveau vertaalt naar het Engels, heb je een Engelse omschrijving op de loonstrook. Als het vaker gaat voorkomen raden we het aan om dit op loonmodelniveau aan te passen.

Om je alvast te helpen, is er aan dit artikel een lijst toegevoegd met de meestvoorkomende vertalingen van veel gebruikte componenten.

Deze omschrijvingen komen dan uiteraard ook op de loonstaat en journaalpost terecht.

 

 

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1