Je kunt de MijnLoket-koppeling van een medewerker blokkeren en deblokkeren. Dit kan zowel vanuit het dienstverband als collectief voor meerdere medewerkers.
Bij het blokkeren van een MijnLoket-koppeling wordt op de achtergrond een proces gestart. In dit artikel lees je wat er tijdens dit proces gebeurt, welke documenten worden gesynchroniseerd en wat een blokkering betekent voor nieuwe loonstroken en jaaropgaven.
Hoe werkt het?
MijnLoket-koppeling blokkeren
Wanneer je een MijnLoket-koppeling blokkeert, worden de beschikbare loonstroken en jaaropgaven van de medewerker gesynchroniseerd. Hierbij worden documenten tot maximaal 7 jaar terug meegenomen.
Na het blokkeren worden geen nieuwe loonstroken en jaaropgaven meer gesynchroniseerd naar het MijnLoket-account van de medewerker.
Het blokkeren wordt op de achtergrond verwerkt en kan daarom enige tijd in beslag nemen. Tijdens deze verwerking heeft de MijnLoket-koppeling de status In behandeling. Zolang de actie wordt verwerkt, kun je niet opnieuw een blokkeer- of deblokkeeractie voor dezelfde koppeling starten.
Zodra de verwerking is afgerond, wordt de koppeling als Geblokkeerd weergegeven.
MijnLoket-koppeling deblokkeren
Een geblokkeerde MijnLoket-koppeling kun je ook weer deblokkeren. Ook deze actie wordt op de achtergrond verwerkt. Tijdens de verwerking wordt de status In behandeling weergegeven en kun je niet opnieuw een actie voor dezelfde koppeling starten.
Na een succesvolle deblokkering wordt de MijnLoket-koppeling weer als Actief weergegeven.
Individueel of collectief blokkeren
Je kunt een MijnLoket-koppeling op twee manieren blokkeren:
- individueel bij het dienstverband van een medewerker;
- collectief voor meerdere medewerkers.
Voor beide manieren geldt dezelfde verwerking. Het blokkeren kan enige tijd duren en bij het blokkeren worden loonstroken en jaaropgaven tot maximaal 7 jaar terug gesynchroniseerd. Na de blokkering worden geen nieuwe loonstroken en jaaropgaven meer toegevoegd.
Handig om te weten
- Een blokkering is niet altijd direct verwerkt. De status In behandeling geeft aan dat de actie nog wordt uitgevoerd.
- Tijdens deze verwerking kun je voor dezelfde MijnLoket-koppeling niet nogmaals een blokkeer- of deblokkeeractie starten.
- Bij het blokkeren worden loonstroken en jaaropgaven tot maximaal 7 jaar terug gesynchroniseerd.
- Na het blokkeren worden geen nieuwe loonstroken en jaaropgaven meer gesynchroniseerd.
- Deze werking geldt zowel voor individueel als collectief blokkeren.
Meer weten?
- Bekijk het artikel MijnLoket-koppeling verbreken