Opleidingen

Volgen

In Loket.nl kun je voor iedere werknemer de voltooide, huidige en toekomstig te volgen opleidingen vastleggen. Er is tevens een koppeling met signalen waarmee je geattendeerd kan worden op bijvoorbeeld een herhalingscursus van een werknemer.

Product en autorisatie (Informatie voor het administratiekantoor)
Alvorens gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit zal de module Opleidingen (260) en optioneel Opleidingen in ESS (796) op werkgeverniveau geactiveerd moeten worden.
Je kan een module activeren via Werkgever -> Beheer -> Producten 

Tabellen opleidingen
Er zijn twee tabellen beschikbaar die op werkgeverniveau kunnen worden gedefinieerd. Het betreft een tabel voor Opleidingsoort en Opleiding nadere aanduiding. Je kunt deze tabellen naar eigen inzicht definiëren. Deze tabellen zijn opgenomen onder:

Beheer -> Tabellen -> Soort opleiding en Opleiding nadere aanduiding.

1.jpg

Registratie bij werknemer
Nadat je bovenstaande hebt gedefinieerd kun opleidingen gaan registreren op werknemerniveau via HRM -> Opleidingen

2.jpg

Je kunt bij een opleiding een geldigheidsdatum opgeven. Deze optie kan bij elke opleiding worden gebruikt waarbij een beperkte geldigheid van toepassing is, bijvoorbeeld bij Rijbewijs, BHV-ers, EHBO-ers, enzovoort. Er zal een signaal verschijnen op het door de provider ingestelde signaleringsmoment vóór de ingevoerde datum bij Einde geldigheid

1.jpg

Overzichten opleidingen

In Loket zijn op werkgeverniveau via Rapporten -> Opleidingen een aantal overzichten beschikbaar. 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0