FTP Aanvragen

Volgen

De FTP datadump wordt enkel op provider-niveau beschikbaar gesteld. Hieronder vind je de stappen die horen bij het aanvragen van een FTP datadump. Houd er rekening mee dat deze stappen enige tijd in beslag kunnen nemen en dat het daadwerkelijk klaarzetten van de FTP datadump ook capaciteitsafhankelijk is.

Stap 1: Stuur een e-mail naar info@loket.nl voor een verzoek voor een FTP-overeenkomst. Na tekenen en bevestiging kun je naar stap 2. 

Stap 2: Dien een ticket in met het verzoek voor een FTP datadump. Het verzoek dient voorzien te zijn van naam en e-mailadres van een tekenbevoegde. In principe wordt de meest recente versie beschikbaar gesteld met een wekelijkse frequentie tenzij in het verzoek ander aangegeven.

Stap 3: Loket stelt een gebruikersovereenkomst op welke ter ondertekening wordt aangeboden. Na het tekening en retourneren hiervan zullen we de aanvraag verder in behandelen nemen.

Stap 4: Via het ticket word je op de hoogte gesteld dat de FTP datadump beschikbaar is gesteld. Het bijbehorende wachtwoord wordt naar de tekenbevoegde gemaild.

Loket stelt enkel de FTP datadump beschikbaar. Er wordt geen advies of ondersteuning gegeven met betrekking tot de verwerking ervan.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0