Update Loket.nl 25-05-2023

Volgen

Donderdagavond 25 mei voeren we een update uit rond 21.30
De applicatie is dan tijdelijk niet beschikbaar. 
29 Mei voeren we een extra update uit. We leveren dan de PAWW aangifte op in de live omgeving voor 1 database. De desbetreffende klanten zijn hiervan op de hoogte.
Op deze manier testen we de functionaliteit eerst goed in de live omgeving en kunnen we deze spoedig Loket.nl breed uitrollen. 

We leveren  op 25 mei o.a. de onderstaande zaken op:

1. Dienstverbandfilter uitgebreid 
2. Afgehandelde mededelingen en
signalen raadplegen
3. Collectief fondsen toevoegen en afsluiten
4. Verschillende acties loonaangifteproces toegevoegd
5. Registratievelden vitaliteitsregeling 
6. Overige bugs en optimalisaties

1. Filtering uitgebreid met Type dienstverband
Het dienstverbandfilter is uitgebreid met Type dienstverband. We kregen feedback over de overzichtelijkheid van bijvoorbeeld onze exports, zoals bijvoorbeeld dat van het verlof. 
Ook bij het toevoegen van collectieve acties zijn de subdienstverbanden vaak niet van toepassing om te muteren. Het dienstverbandfilter werkt over de gehele applicatie heen, daarom wordt het ook Global Filtering genoemd. 
We zijn benieuwd welke filters jullie nog meer toegevoegd willen zien aan de Global Filter. We vragen hier binnenkort feedback over uit. 
Meer weten over filteren in Loket.nl? Lees dan dit artikel

6145849b131bbbf60b0441c80529500a.gif

 

2. Afgehandelde mededelingen en signalen raadplegen
In het Takencentrum kun je de afgewikkelde Mededelingen terugzien. Je vindt een nieuwe tab Historisch. Dezelfde optie hebben we toegevoegd voor Signalen.

f422c2370e04da9e43d2b89fd4c854b5.gif

 

3. Collectief fondsen toevoegen en afsluiten
We hebben we een nieuwe optie toegevoegd aan onze collectieve acties in Loket.nl
Onder Collectief vind je nu de optie om fondsen toe te voegen en af te sluiten. Ook de opties voor de ABP-fondsen zijn toegevoegd.

4. Verschillende acties loonaangifteproces toegevoegd
In de salarisverwerkingcarrousel zijn opties toegevoegd voor de loonaangifte. Je kunt nu een jaaraangifte aanmaken en een loonaangifte voorgaand jaar. Daarnaast vind je nu bij een loonaangifte ook de optie om te herzenden.  
ee2c19736231c80e82b27a9a4a683a4c.gif

5. Registratievelden vitaliteitsregeling
We zijn hard bezig om de verwerking van de vitaliteitsregeling eenvoudiger te maken. We hebben hiervoor de eerste stappen gezet. Je kunt bijvoorbeeld bij het fonds een nieuw veld vinden ten behoeve van de vitaliteitsregeling. Binnenkort komen we met meer informatie over de geoptimaliseerde verwerking van de vitaliteitsregeling in Loket.nl

6. Overige bugs en optimalisaties
- De bijlage in een declaratie was niet gelijk zichtbaar in het Takencentrum. Dit hebben we nu aangepast. 
- Bij het opvoeren van een nieuwe werknemer was het niet mogelijk om een mutatieset ESS toe te voegen. Deze optie hebben we nu toegevoegd. 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0