[Opgelost] Storing belastingdienst loonaangifte

Volgen

Update 19-12-2022 zoals vrijdag aangegeven zouden wij er nog op terug komen welke acties dienen te worden ondernomen. Wij zullen de loonaangiftes die vorige week donderdag zijn verstuurd en waar een response op terug is gekomen anders dan 'verwerkt' herzenden. Heb je de loonaangifte zelf al gedeactiveerd dan dien je deze zelf opnieuw aan te maken. 

 

Update 16-12-2022 16:50 Storing is opgelost

De belastingdienst heeft ons geïnformeerd dat de storing is opgelost. 

Let op: De Loonaangiften welke gisteren (15-12) zijn ingezonden en waarop onterechte afkeuringsberichten zijn teruggekomen moeten opnieuw worden ingezonden.

Maandag zullen wij in dit bericht communiceren welke acties precies dienen te worden ondernomen. 

 

Wij hebben bericht gehad van de belastingdienst dat zij momenteel een storing ondervinden met betrekking tot de loonaangiftes. 

Op advies van de Belastingdienst hebben wij het verzenden van de loonaangiftes momenteel stop gezet. Het aanmaken van de loonaangiftes kan wel gewoon doorgaan. Zodra wij vernemen van de belastingdienst dat de storingen opgelost zijn zullen wij het verzenden van de loonaangiftes weer starten. Op het moment dat wij deze weer gaan opstarten kan het eventueel wat langer duren voordat deze berichten allemaal verstuurd zijn. 

Als de storing bij de belastingdienst is opgelost zullen wij dit in dit bericht communiceren. 

mceclip0.png

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0