*Update* Basisloon werknemer niet getoond in loket.nl (OPGELOST)

Volgen

UPDATE 23-11-22

PROBLEEM IS OPGELOST, REGEL BASISLOON WORDT WEER OVERAL GETOOND.

22-11-2022

In bepaalde gevallen wordt momenteel in loket.nl geen basisloon getoond bij de werknemers.

Dit betreft slechts een visueel probleem, de loon berekening kan in loket.nl gewoon gestart worden en de basislonen zijn sowieso zichtbaar in loket classic.

Naar verwachting is dit probleem aan het einde van woensdag 23-11-2022 opgelost.