Update Loket.nl 04-07-2022

Volgen

Vanavond 4 juli 2022 vindt er een update van Loket.nl plaats.
Rond 21.30 uur is daarom de applicatie korte tijd niet beschikbaar. Naast technische aanpassingen leveren we o.a. het volgende op:

Nieuwe controle te laag regelingloon UPA PFZW
De meest voorkomende fout welke optreedt bij UPA-pensioenaangifteberichten van PFZW is het doorgeven van een te laag regelingloon. We hebben hier nu een extra controle voor ingebouwd
Voor 2022 is het minimale regelingloon bepaald op 5950 euro per jaar. Bij een verloning die een lager regelingloon bevat, zul je een signaal krijgen tijdens de verloning. Vanaf 2023 zetten we dit signaal om naar een foutmelding. 

mceclip0.png

Het tonen van het verlofsaldo bij het behandelen van de verlofaanvraag.
In Loket.nl was het verlofsaldo van de werknemer niet zichtbaar tijdens het  behandelen van de verlofaanvraag. Dit hebben we nu toegevoegd. 

Journaal toegevoegd aan de carrousel 
Wanneer er gebruikt wordt gemaakt van product Journaliseren (940) kun je vanaf nu het journaal opstarten vanuit de carrousel in Loket.nl. Wanneer je hebt ingesteld dat de journaalrun automatisch gestart mag worden, dan wordt dit uiteraard gedaan. Start je altijd handmatig de journaalrun op? Dan verschijnt er een startbutton na het goedkeuren van de loonrun onder het kopje 'Journaal'. We voegen op termijn de downloads ten aanzien van koppelingen en de mogelijkheid om te exporteren toe. 

Startjournaal.png

Uploaden van een werkgeverlogo
Het is nu mogelijk om in Loket.nl een werkgeverlogo te uploaden. 
Door op de de overzichtspagina met je muis over dit icoon mceclip1.png te bewegen, krijg je de optie om een eigen logo te uploaden. Voor het logo gelden onderstaande voorwaarden:
- De afbeelding dient in .jpeg formaat te zijn.
- De afbeelding dient voor het uploaden al de gewenste afmetingen te hebben.


Optimalisatie Status Verloningsproces (Herkomst: Ideeënportaal)
Het ingestelde filter dat werd gekozen werd niet opgeslagen na het verlaten van het scherm of de applicatie. Dit hebben we aangepast om het gebruikersgemak te verhogen. 
Daarnaast was het mogelijk om bij proces status 5 opties te selecteren. Dit hebben we uitgebreid, op dit moment kunnen alle opties geselecteerd worden. 

Mutatieverslagen in Loket.nl
De mutatieverslagen kun je vanaf nu terugvinden in Loket.nl. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Bekijk dan onderstaande video.  

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0