Nog meer inzicht in je salaris met Clever Salaris Insights

Volgen

Ken jij Clever al? Clever is het zusje van Loket.nl, en speciaal voor de medewerker. Clever geeft je nog meer inzicht in je salaris. Clever biedt een boel voordelen (lees er in dit artikel op het portaal meer over) en daar is nu weer een nieuwe functionaliteit aan toegevoegd, namelijk Salaris Insights.

Clever_Bieb__40_.jpg

 

Salaris Insights bestaat uit twee onderdelen:

  • In het eerste onderdeel vul je een aantal vragen in, zoals je functie, leeftijd, je ervaring en de regio vanuit waar je werkt. Je bent niet verplicht alles in te vullen, vul vooral in wat jij met ons wil delen. Hoe meer je invult, hoe specifieker wij het voor je maken. 

    Bij het invullen krijg je direct resultaten op je scherm te zien, waarbij jij jouw salaris kunt checken en vergelijken met dat van anderen in het werkveld, met een soortgelijke functie, ervaring, leeftijd etc. 
  • Vanuit daar kun je doorklikken naar het dashboard, door op ''Meer Insights'' te klikken. In dit dashboard krijg jij een visueel inzicht in onder andere jouw salarisrange, maar ook de verwachtte groei voor de komende jaren.

Ben je benieuwd geworden? Om het te gebruiken maak je een gratis Clever-account of log je in via deze link.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0