Update Loket.nl 14-02-2022

Volgen

Maandagavond 14 februari 2022 vindt er een update van Loket.nl plaats. Rond 21.30 uur is de applicatie korte tijd niet beschikbaar. Naast technische aanpassingen leveren we o.a. het volgende op: 

 

Conversie Journaal basis (938) naar Journaliseren (940)

Er is een kleine aanpassing doorgevoerd in de conversietool waarbij Journaal basis (938) wordt geconverteerd naar Journaliseren (940). In uitzonderlijke gevallen verscheen een foutmelding. Dit gebeurde met name als er al een inrichting was in het Journaalprofiel terwijl het oude rekeningschema geen gegevens bevatte. 
Mocht je ook willen overstappen naar de nieuwe manier van journaliseren kijk dan hier voor meer informatie over deze conversie.
Journaliseren (940) zal op termijn onderdeel worden van de verloningscarrousel in Loket.nl.
Zie onderstaande preview.

mceclip0.png

 

Aanpassing kopregel aanlevering Piekarbeiders (BPL)

Vanaf 1-1-2022 moeten de Piekarbeiders via een CSV-bestand aan TKP worden aangeleverd. 
(Klik hier voor meer informatie)
De kopregel van het CSV-bestand voldeed niet exact aan de voorschriften van TKP. Er moesten enkele spaties worden toegevoegd wat niet gebruikelijk is in CSV-bestanden. Hierop werden de aanleveringen afgekeurd. Dit is aangepast en Piekarbeiders kunnen nu dus weer, zonder aanpassingen, met de door loket.nl aangeleverde CSV bestanden worden aangemeld.

 

Toevoegen meerdere ondertekenaars in loket.nl

Woensdag 9 februari meldde we je nog dat het in loket.nl niet mogelijk is om een extra ondertekenaar aan een ondertekenverzoek te koppelen. Dit probleem wordt met deze release opgelost.

 

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0