Nieuwe gebruikers direct aan de slag in Loket.nl

Volgen

Vanaf 31 januari loggen nieuwe gebruikers direct in in Loket.nl in plaats van Loket.nl Classic. Dit betekent dat gebruikers na het aanmaken van de gebruikersnaam en wachtwoord gelijk in Loket.nl terecht komen.
Met deze gebruikersnaam en wachtwoord kan uiteraard in het Loket.nl Classic en Loket.nl ingelogd worden, waardoor het weinig tot geen impact heeft op sso-koppelingen.

Bij het aanmaken van het account wordt ook om de voornaam en functie gevraagd. Dit vragen wij om de onze applicatie te personaliseren en om meer inzicht te krijgen in de rol van onze gebruikers.

Ondersteunende materialen
Iedere nieuwe gebruiker kan dus direct kennis maken met Loket.nl, er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen AK-gebruikers en WG-gebruikers. Uiteraard begrijpen we dat dit spannend kan zijn, vandaar dat Loket.nl graag ondersteunt met verschillende materialen.

Allereerst hebben we een handleiding. We hebben geluisterd naar de signalen die jullie hebben gegeven en hebben een handleiding gemaakt die bijvoorbeeld via de e-mail naar de nieuwe gebruikers gestuurd kan worden. De handleiding is ook in een Engelstalige variant te downloaden.

Ook hebben we een rondleiding in videovorm gemaakt door de applicatie, hierin laten we in een kwartier zien hoe je door onze applicatie navigeert en we laten je de meest gebruikte functionaliteiten zien.

Terugschakelen naar Loket.nl Classic met één druk op de knop

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om voor zaken terug te schakelen naar Loket.nl Classic. In dit artikel geven we aan waarvoor de gebruiker nog moet terugschakelen. Belangrijk is wel om te weten dat nieuwe functionaliteiten enkel in Loket.nl worden opgeleverd.

Ben je al geabonneerd op onze nieuwsbrief? We hebben een nieuwsbrief voor accountantskantoor gebruikers en een nieuwsbrief voor werkgevergebruikers. Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze mijlpalen, nieuwe functionaliteiten, data van webinars en meer.