Klaar voor de startpagina?

Volgen
Volgende week is het zo ver: de startpagina speciaal voor jou als accountantskantoorgebruiker gaat live in het nieuwe Loket.nl. Je vindt op deze pagina straks relevante informatie, zoals (toekomstige) updates van de applicatie en interessante nieuwsberichten. Een volgende stap is dat je straks ook de status van het verloningsproces direct op de startpagina ziet.

Waar je gewend was om de applicatie binnen te komen op de eerste werkgever die in je klantenbestand staat, kom je straks echt op een startpagina specifiek gericht op jou.

Benieuwd welke handige features nog meer in Loket.nl zitten en welke ondersteunende materialen we aanbieden om de overstap van Loket.nl Classic naar Loket.nl te maken? Klik hier