6 handige features in de nieuwe versie van Loket.nl

Volgen

Maak jij al gebruik van de nieuwe versie van Loket.nl? Ga naar login.loket.nl, ontdek nieuwe features en laat je verrassen door het enorme gebruikersgemak. In dit artikel zoomen we in op 6 handige features die in de leaflet staan. 

1. Sneller inloggen zonder captcha 

Op de inlogpagina van de nieuwe versie valt al direct iets op: de captcha is verdwenen. Zo kun jij als gebruiker nog sneller en eenvoudiger inloggen. Vanzelfsprekend is dit gerealiseerd met behoud van onze veiligheidsstandaarden. Zie hieronder een korte impressie in de video. 

2. Verlonings- en loonaangifte proces

Het verlonings- en loonaangifteproces is vernieuwd en nog gebruiksvriendelijker. De carrouselweergave zorgt voor een goed inzicht en overzicht. Zie in de video hieronder hoe het nieuwe verlonings- en loonaangifte eruit ziet. Wil je meer lezen? Klik hier

3. Loonaangifte betalen met iDEAL

Wil je de loonaangifte via iDEAL voldoen? Dat kan in Loket.nl. Het betalen van de loonaangifte is daarmee eigenlijk net zo eenvoudig als het betalen van een online aankoop. Klik hier om te lezen en zien hoe eenvoudig het werkt. 

4. Een nieuw verlofoverzicht

Met het nieuwe verlofoverzicht vind je snel de informatie die je nodig hebt. Zo kom je er in een paar klikken achter welke medewerker nog verlofuren heeft openstaan, wie juist niet en wat de totalen zijn. 

Gifje_verlof.gif

5. Een export maken van persoonsgegevens

Wil je een eigen overzicht met persoonsgegevens in elkaar klikken en exporteren voor een diepere HR-analyse? In Loket.nl vink je aan welke data je mee wil nemen en maak je eenvoudig een export op maat. Je kunt via Export gegevens een filtering maken van welke persoonsgegevens je van de medewerker wil zien en hier een exportbestand van maken. Zie in het videootje hieronder hoe je dit doet. 

Gifje_export_persoonsgegevens.gif

6. Signaal bij nieuw document

Wanneer je gebruikmaakt van digitale dossiers in Loket.nl, kun je een medewerker direct op de hoogte brengen als je een nieuw document toevoegt. Je vinkt in dat geval aan dat je een e-mail wil versturen bij het uploaden van een nieuw document. Zie onderstaande screenshot. Klik hier voor informatie over het uploaden van documenten in werkgevers- en werknemersdossiers.

E-mail_sturen_bij_nieuw_document.JPG

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0