Personaliseren e-mailteksten

Volgen

Op veler verzoek is er een nieuwe e-maileditor geïntegreerd. Deze editor biedt veel voordelen ten opzichte van onze oude personalisatiemogelijkheden voor e-mailteksten. Een aantal verbeteringen op een rij:

• Inzicht in welke e-mailtekst er wordt verstuurd

Via Werkgever -> Beheer -> E-mailteksten is altijd inzichtelijk welke e-mail er wordt verstuurd. Zijn er geen e-mailteksten gevuld op provider- of werkgeverniveau dan is de standaard Loket tekst inzichtelijk, Is er enkel een providertekst gevuld dan zie je de providertekst en heb je een speciale werkgever tekst gemaakt dan zie je die op je scherm.

• Eenvoudig aanpassen van het e-mail sjabloon op werkgeverniveau

Wil je op werkgeverniveau de e-mailtekst aanpassen? Dat kan op 2 manieren. De makkelijkste manier is onze platte editor. ga naar Werkgever -> Beheer -> E-mailteksten -> en kies in het 3 puntjes menu voor E-mailtekst bewerken. Vervolgens kom je onze vernieuwde editor waar je heel eenvoudig een mooie e-mailtekst kunt opmaken, rechts op je scherm zie je altijd direct het resultaat! Heb je in Loket classic al een e-mailsjabloon gemaakt en heb je daar HTML tags toegevoegd voor een betere opmaak? Ook geen probleem. Via het 3 puntjes menu kun navigeren naar E-mailtekst bewerken met code-editor. Je kunt daar naar hartenlust werken met HTML tags, het resultaat hiervan is direct zichtbaar aan de rechterkant!

• Eenvoudig toevoegen van Placeholders

Het typen van de ingewikkelde placeholders is verleden tijd. Klik in de editor op de plek waar je de placeholder wil plaatsen, selecteer de placeholder uit de lijst waarna de placeholder automatisch wordt toegevoegd aan het e-mailsjabloon. Ben je klaar met het opmaken van de tekst? Klik op Controleer placeholders om te checken of alle placeholders juist zijn. zo weet je zeker dat de placeholders altijd juist zijn.

• Onderwerp en afzender los van de e-mailtekst te muteren

Gebruik maken van een e-mailtekst op Loket- of providerniveau? En per werkgever personaliseren door het afzend e-mailadres te muteren? Dat kan nu! Het onderwerp en Afzend e-mailadres zijn nu los van de E-mailtekst te bewerken.

Op dit moment is het mogelijk om op werkgeverniveau de e-mailteksten voor WNL aan te passen, uiteindelijk zullen alle e-mailteksten toegevoegd worden, en voegen we het providerniveau toe.

Hoe bewerk je een e-mailtekst?

In dit filmpje laten we dit ook nog even zien.