Uit dienst melden van een werknemer zonder transitievergoeding

Volgen

Wanneer een werknemer uit dienst gaat, heeft deze natuurlijk niet altijd recht op een transitievergoeding. Volg hieronder de stappen om een werknemer uit dienst te melden, zonder een extra dienstverband voor de transitievergoeding. Heeft de werknemer wel recht op een transitievergoeding? Lees dan dit artikel voor de stappen.

1. Selecteer het dienstverband
2. Druk op de knop 'Uit dienst melden'
3. Vul de gevraagde velden in en druk daarna op het vinkje

Hierna verschijnt nog een optie om de uit dienstmelding ongedaan te maken.