Opvoeren van een nieuwe werknemer

Volgen

Bestaat de werknemer al en dien je alleen een nieuwe inkomstenverhouding aan te maken? Klik dan hier voor de uitleg.

Om een nieuwe werknemer op te voeren, begin je op het startscherm van de werkgever.

Er zijn 2 aandachtspunten:
- De sjabloonfunctie is niet aanwezig in het nieuwe Loket.nl
- Verlaat je tussentijds de sessie? Dan wordt de sessie opgeslagen en de werknemer kun je terugvinden bij HRM - Concept werknemers. Je kunt deze dus later weer kiezen bij Nieuwe werknemer.