Let op: uitfasering laatste SOAP Webservicepartijen Absentiemanager, Workbee en Workbee EBlinC per 16-07-2021

Volgen

Beste klanten,

Op 16-07-2021 zullen de SOAP Webservicepartijen Absentiemanager, Workbee en Workbee EBlinC de overstap maken aangaande de nieuwe RESTful API. De bestaande SOAP Webservice koppeling zullen daarmee op 16-07-2021 worden gedeactiveerd. Zorg ervoor dat jullie vóór 16-07-2021 de nieuw RESTful gebruiker activeren, alsmede de juiste rechten toekennen. Het proces hieraangaande staat o.a. hier uiteengezet: https://helpdesk.loket.nl/hc/nl/articles/360017865299-Overzetten-SOAP-webservice-gebruikers-naar-RESTful-API-gebruikers. Graag direct contact opnemen met de desbetreffende partijen, indien jullie nog niet benaderd zijn door Workbee en Absentiemanager.