Apps Loket.nl moment niet beschikbaar in Apple store (opgelost)

Volgen

Update 5-5-2021  15:00
De apps zijn vanaf nu weer te downloaden in de App Store.

17.05 uur

Op dit moment zijn de werknemer en werkgever app van Loket.nl niet beschikbaar in App Store van Apple.

We werken er hard aan om deze apps zo snel mogelijk weer terug in de store te krijgen te krijgen.

Werknemerloket en werkgeverloket zijn voor de apple gebruiker natuurlijk wel gewoon te benaderen via werknemer.loket.nl en app.loket.nl voor de werkgevergebruikers.