Handleiding Werknemerloket

Volgen

Er is er geen handleiding voor het Werknemerloket maar in plaats daarvan kan de werknemer, direct op de inlogpagina, zijn eventuele vragen vinden via het helpdeskportaal. En hiervoor hoeft de werknemer niet ingelogd te zijn.
De 4 meest voorkomende vragen staan zelfs al op de inlogpagina en de antwoorden kan de werknemer meteen opvragen, middels de snelkoppeling.
Zie ook de onderstaande schermafdruk waarop rechtsonder de vragen zijn omcirkelt.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met je contactpersoon van je accountants- of administratiekantoor.