Mutaties/declaraties behandelen

Volgen

Openstaande declaraties zijn te behandelen door op de knop rechts bovenin te drukken. Op dit moment is het mogelijk om de mutaties te behandelen, maar nog niet om de mutaties te verwerken. Kun je eventuele bijlages niet downloaden, dan kan het zijn dat er een recht mist of een product, ook kan er een instelling verkeerd staan. Kijk in dit artikel wat er juist ingericht moet staan. Heb je zelf geen rechten om deze instellingen te beheren? Neem dan contact op met je administratiekantoor.