Loonaangifte betalen via iDeal

Volgen

Het is mogelijk om het bedrag van de loonaangifte over te maken naar de Belastingdienst via iDeal. Licht de knop bij jou niet op, dan kan dit verschillende redenen hebben:

• Het recht 'betaalbestanden downloaden' staat niet aan
  • Met iDEAL kun je bedragen tot €50.000 voldoen. Mocht het te betalen bedrag hoger zijn dan dit bedrag, dan is het niet mogelijk om deze middels iDEAL te voldoen. Maak in dat geval gebruik van het SEPA betaalbestand.
  • De loonaangifte is reeds middels iDEAL voldaan.
  • Het betalen van de loonaangifte middels iDEAL is geannuleerd. De button is dan 20 minuten niet beschikbaar.
  • De pop up blokkeringen moeten niet aan staan anders opent het betaalscherm van iDEAL niet. De betaling wordt daardoor uiteindelijk afgebroken en blijft op in behandeling staan.