Aanlevering gegevens / Factuur BPL klopt niet (Update 26-03-2021)

Volgen

UPDATE 26-03-2021:

Vanuit TKP is  een brief/mail verstuurd naar alle betrokken werkgevers. Hierin staat vermeld dat wanneer de upa van februari en/of maart wordt aangeleverd vóór 28 maart, dan stuurt TKP op 8 april een gecorrigeerde premienota.

In eerder onderstaand bericht van 10 maart is vermeld hoe je periode 2 gecorrigeerd opnieuw kan aanleveren. Als je er niet voor kiest om periode 2 opnieuw aan te leveren en je hebt periode 3 verloond na 10 maart dan zal de correctie voor januari en februari automatisch meegaan in de pensioenaangifte voor periode 3.

Als de gecorrigeerde upa van februari en/of maart na 28 maart wordt aangeleverd, dan zal het waarschijnlijk langer duren voordat er vanuit TKP een gecorrigeerde premienota is gemaakt.

10-03-2021

Vanwege een fout in de programmatuur is er een foutief regelingsloon verstuurd naar TKP ten aanzien van de BPL fondsen. Hierdoor worden er nu door BPL foutieve nota's verstuurd. Inmiddels is door ons een aanpassing gedaan en zijn de benodigde componenten toegevoegd aan de relevante fondsen (zie ook de mededeling op cao niveau van de 01 cao's. Door middel van een nieuwe of aanvullende verloning en de daarop gebaseerde  pensioenaangifte kun je dit met terugwerkende kracht, automatisch corrigeren.

Het is niet nodig om hiervoor een fictief loonresultaat te creëren.

Let op:

Is de aangifte van periode 2 al verstuurd en wil je een gecorrigeerde aangifte van periode 2 versturen om op die manier een correcte nota voor periode 2 te ontvangen?

Verwerk dan een aanvullende verloning voor periode 2, deactiveer de bestaande aangifte van periode 2 en stuur deze vervolgens in.  Heb je maart al verloond? Dan zal deze eerst verwijderd moeten worden