Template Werkgeversverklaring avondklok

Volgen

Sinds zaterdag 23 januari geldt in Nederland de avondklok en mag je van 21:00 uur tot 04:30 uur niet buiten op straat zijn zonder geldige reden. Dit heeft impact op medewerkers die tussen dit tijdslot vanwege hun werk op straat moeten komen. Dit kan zijn om na het werk weer naar huis te kunnen of om op tijd op het werk te komen, maar ook voor medewerkers die tijdens deze uren op straat moeten zijn vanwege hun werk. Denk hierbij aan (thuis)zorgmedewerkers, wegwerkers, chauffeurs, etc. Deze medewerkers zijn verplicht tijdens de avondklok een geldige werkgeversverklaring bij zich te hebben. Loket.nl helpt werkgevers om de werkgeversverklaring snel en accuraat te regelen.

Wij hebben een template gemaakt van deze werkgeversverklaring, zodat je die met één druk op de knop, met documentgeneratie van Qwoater, kunt genereren voor alle betreffende medewerkers van een werkgever die een verklaring nodig hebben. De template kun je onderaan dit bericht downloaden en toevoegen aan Qwoater.

De template toevoegen doe je via Werkgever -> Beheer -> Dossiervorming -> Templates. Klik op de knop Toevoegen waarna een pop-upvenster verschijnt. In dit pop-upvenster kun je vervolgens de template uploaden. 

Als je de template hebt toegevoegd, kun je selecteren voor welke medewerkers dit document genereert moet worden. Wil je weten hoe dit werkt? Lees dan dit artikel vanaf stap 3.

Qwoater biedt je ook de mogelijkheid om het template in één keer toe te voegen bij alle werkgevers in Loket.nl waarvoor jij de salarisverwerking doet. Hiervoor kun je een ticket insturen naar de helpdesk. Ben je ervan bewust dat in dit geval bij alle werkgevers het werkgeverdossier is geactiveerd. 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0