Bewaren loonstroken en jaaropgaven na uitdiensttreding

Volgen

Bewaren loonstroken en jaaropgaven na uitdiensttreding

Ga je uit dienst bij je werkgever? Dan is het wel zo handig om over jouw loonstroken en jaaropgave te blijven beschikken. Je weet maar nooit waar je deze nog voor nodig hebt. In het Werknemerloket blijft je toegang een beperkte tijd geactiveerd na uitdiensttreding. Je oud-werkgever zal de toegang tot het Werknemerloket na een tijd vervolgens beëindigen. Wil je jouw bestanden echter behouden in een veilige omgeving? Maak dan een Clever account aan en koppel deze met je Werknemerloket account.

Wat is Clever?

Met Clever is jouw persoonlijke situatie direct inzichtelijk. De voordelen:

  • Je hebt direct inzicht in de ontwikkeling van jouw inkomen. Je gewerkte uren, reiskoten, declaraties: alles in een overzichtelijke weergave.
  • Alle belangrijke bestanden, zoals jouw loonstroken en jaaropgaven, maar ook je contract, heb je direct bij de hand.
  • Jouw Clever account is alleen voor jou toegankelijk. Al je bestanden staan veilig en betrouwbaar opgeslagen, ook nadat je uit dienst gaat en je Werknemerloket account na een tijdje niet meer bestaat.
  • Je kunt bestanden altijd makkelijk en snel terugvinden en documenten veilig delen met anderen.

Koppeling Clever en het Werknemerloket

Bestanden en salarisgegevens worden ingeladen via het Werknemerloket. Je koppelt eenmalig jouw Werknemerloket account aan jouw Clever omgeving en al je bestanden zijn eenvoudig te raadplegen in Clever. Ook als je Werknemerloket account niet meer toegankelijk is, na uitdiensttreding, zijn alle loonstroken en jaaropgaven nog steeds terug te vinden in Clever.

Meer lezen over Clever?
Klik hier om direct naar Clever te gaan.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0