Goed voor elkaar met Clever

Volgen

Goed voor elkaar met Clever

Met het Werknemerloket geven werkgevers hun medewerkers altijd en overal inzicht en toegang in administratieve zaken rondom hun contract en salaris. Bij Van Spaendonck hebben we nu ook een nieuw initiatief: Clever. Clever is volledig gericht op de medewerker en is een persoonlijke omgeving van de medewerker zelf.

Wat is Clever?

Clever helpt je jouw persoonlijke situatie inzichtelijk te maken. Hiermee leer je vandaag te begrijpen en verhelder jij je toekomst. De voordelen:

• Je hebt direct inzicht in de ontwikkeling van jouw inkomen. Je gewerkte uren, reiskosten, declaraties: alles in een overzichtelijke weergave.
  • Alle belangrijke bestanden, zoals jouw loonstroken en jaaropgaven, maar ook je contract, heb je altijd direct bij de hand.
  • Jouw Clever account is alleen voor jou toegankelijk. Al je bestanden staan veilig en betrouwbaar opgeslagen, ook nadat je uit dienst gaat en je Werknemerloket account na een tijdje opgeheven wordt.
  • Je kunt bestanden altijd makkelijk en snel terugvinden en documenten veilig delen met anderen. Jij hebt zo volledige controle over jouw belangrijke gegevens.

Hoe werkt Clever?

Je start met Clever in drie eenvoudige stappen. Je maakt via Clever een account aan, koppelt deze via Werknemerloket en je krijgt direct inzicht in je salaris en documenten. Na het koppelen zijn je bestanden en gegevens altijd up-to-date. Clever synchroniseert namelijk je bestanden uit het Werknemerloket. Ook als je meerdere dienstverbanden hebt bij dezelfde werkgever. Ga je aan de slag bij een nieuwe werkgever? Koppel dan ook je nieuwe Werknemerloket account. De bestanden van zowel je oude als nieuwe werkgever vind je dan terug in Clever.

Mogelijkheden in de toekomst

Maar dit is niet alles, we werken namelijk verder aan Clever om zo in de toekomst nog meer inzicht te kunnen bieden. Binnenkort is het salarisjaaroverzicht beschikbaar in Clever, en kun je belangrijke documenten veilig en eenvoudig delen met wie jij wil. Ook werken we aan salarisprojectie: zo heb je direct inzicht in je verwachtte inkomen voor het hele jaar. Daarnaast geven we inzicht in de impact van verandering: ‘wat als ik meer of minder uren ga werken? Wat betekent een loonsverhoging van 2% nou concreet voor mij?’ Clever helpt je dit eenvoudig inzichtelijk te maken.

Klik hier om naar Clever te gaan